Nieuwe tandarts: even voorstellen – Tandartsenpraktijk Vossers – Amersfoort

Nieuwe tandarts: even voorstellen

Graag stel ik mij als nieuwe tandarts bij tandartsenpraktijk Vossers even voor. Ik ben Ester Beukers-Brouwer, afgestudeerd aan de Radboud universiteit als tandarts in 2019. Vanaf januari 2022 zal ik het team komen versterken. Na mijn afstuderen heb ik bij verschillende praktijken gewerkt en lesgegeven op de universiteit aan de tandartsen in opleiding. 

Binnen de tandheelkunde staat wat mij betreft preventie voorop, want voorkomen is beter dan genezen! Daarnaast gaat mijn bijzondere belangstelling uit naar kleine chirurgische ingrepen, iets waar ik me tijdens mijn opleiding en daarna meer in heb verdiept.

In mijn vrije tijd hou ik er van om te koken, om buiten te zijn, te wandelen, te fietsen en te tennissen.

Hopelijk zien we elkaar in het nieuwe jaar!