SPOEDGEVALLENDIENST – Tandartsenpraktijk Vossers – Amersfoort

SPOEDGEVALLENDIENST

Van maandag t/m donderdag is de praktijk bereikbaar van 9:00 tot 15:00, vrijdags zijn wij bereikbaar van 9.00 tot 13.00  met uitzondering van de pauzes of vrije dagen / vakantie. Het is verstandig bij het eerste optreden van klachten (bv kiespijn) tijdens de reguliere tijden contact met ons op te nemen voor overleg en eventueel inplannen van consult ter beoordeling. Dit om zo mogelijk te voorkomen dat buiten onze openingstijden een beroep gedaan moet worden op de spoeddienst.

Tijdens pauzes (11:00 – 11:30 en 13:00 – 14:00) en na 15:00 is tijdens openingstijden van de praktijk de spoedlijn bereikbaar door 1 te toetsen zoals genoemd in het voicemailbericht. U wordt in dat geval doorverbonden met iemand van de praktijk zelf. Deze optie is uitsluitend bedoeld voor spoedeisende gevallen die niet tot de reguliere tijden kunnen wachten.

 

Buiten openingstijden van de praktijk kunt u in dringende gevallen contact opnemen met de tandartsspoedpraktijk: www.tandartsspoedpraktijk.nl. tel nr 0900-8602

De dienst is bedoeld voor acute klachten of problemen zoals:

–       Ongevallen met letsel van het gebit

–       Zeer acute pijnklachten met zwelling

Consult en behandeling in het kader van de spoeddienst buiten openingstijden van de praktijk worden uitgevoerd op verschillende lokaties (afhankelijk van tijdstip en dag van de week):

–      De tandartsen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij acute spoed in de nacht wordt een tandarts opgeroepen. Op vrijdagmiddag t/m zondag wordt u gezien in het Meander MC. Op maandag t/m donderdag wordt u na 19:00 doorverwezen naar de Tandartsspoedpraktijk in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht.

Consult en behandeling in het kader van de spoeddienst moeten meestal contant worden afgerekend. U krijgt in dat geval een factuur mee welke u kunt declareren bij de zorgverzekering als u verzekerd bent voor tandheelkundige zorg.